• C1+ Clearomizer (CE4 V2) C1+ Clearomizer (CE4 V2)
  • C1+ Clearomizer (CE4 V2) C1+ Clearomizer (CE4 V2)
C1+ Clearomizer (CE4 V2) – ECIGI ECIGI
SKU Variant På lager Pris Ekskl. moms Antal
1990-1 Klar DK Log ind for at se priser
1990-2 Sort DK Log ind for at se priser
1990-3 Blå DK Log ind for at se priser
1990-7 Lyserød DK Log ind for at se priser

Denne C1+ tank er den nyeste version af vores CE4 clearomizer til e-cigaretter. Den nye model byder selvfølgelig på samme pålidelige kvalitet , men forskellen fra den gamle version er, at denne model har et børnesikret låg og lidt mindre sugemodstand. 


Du påfylder tanken fra toppen som på den tidligere clearomizer. For, at atge mundstykket af, skal du trykke den ned og vride den på siden. Derefter påfylder du din e-væske gennem åbningen. 
CE4 tanken med 2.8 ohm er en forbrugsvare og holder op til ca. 2-4 uger*. Når du kan mærke, at din tank ikke producerer tilstrækkelig damp længere og begynder, at have en let brændt smag, er det tid til, at udskifte tanken med en ny CE4 tank. 


Du kan bestille dem i en pakke med 5 stk. her.


CE4 tanken har et eGo gevind og kan dermed anvendes på alle vores eGo batterier. Passende batterier finder du her. Vær opmærksom på, at du også kan bestille denne tank i et helt kit med batteri og et opladningskabel. Du finder kittet her. 


*Vær opmærksom på at holdbarheden af tanken er afhængig af forskellige faktorer såsom anvendelse, type e-væske og batteritype og, at anvendelsestiden kan forlænges eller forkortes alt afhængig af de nævnte faktorer. 
E-væske med høj VG indehold kan f. eks. forkorte holdbarheden af tanken grundet, at denne væske har en al for tyk konsistens for denne type tank.

Du anmelder: C1+ Clearomizer (CE4 V2)