• Eleaf iStick Pico TC 75W Mod Eleaf iStick Pico TC 75W Mod
  • Eleaf iStick Pico TC 75W Mod Eleaf iStick Pico TC 75W Mod
  • Eleaf iStick Pico TC 75W Mod Eleaf iStick Pico TC 75W Mod
Eleaf iStick Pico TC 75W Mod – iSmoka Eleaf Læs mere
SKU Variant På lager Pris Antal
1722-1 Vælg farve:: Sort Log ind for at se priser
1722-2 Vælg farve:: Grå Log ind for at se priser
1722-3 Vælg farve:: Pink Log ind for at se priser
1722-4 Vælg farve:: Sølv Log ind for at se priser
1722-5 Vælg farve:: Hvid Log ind for at se priser

Eleaf iStick Pico TC 75W er en meget stærk, men kompakt mod du kan bruge til at give gode kræfter til din atomizer for maksimal nydelse. Med sin lille størrelse er det let at tage Eleaf iStick Pico med overalt, og den kan også bruges til at lave en skræddersyet damp lige efter dine ønsker. Du kan eksempelvis både køre sub-ohm og MTL. Det afhænger blot af din præferencer.


Med sine 75W kan den producere enormt meget damp, hvilket man ikke umiddelbart skulle tro, når man tænker på størrelsen. For at pakke så meget power ind på så lidt plads har Eleaf også måtte tænke kreativt under udviklingen. Det ses blandt andet ved at knapperne til at justere temperatur og watt er placeret i bunden i stedet for ved siden af det digitale display.


Det digitale display viser de vigtigste ting ved Eleaf iStick Pico mod. Du kan blandt andet holde styr på temperatur og coil afstand. Derudover kan du hurtigt danne dig et overblik over strømniveauet.


Specifikationer


Størrelse: 45 mm x 23 mm x 70,5 mm


Temperatur: 100 - 315 grader celcius


Coil modstand: 0,05 - 1,5 ohmOBS: Du skal selv finde et 18650 batteri til denne mod - det finder du ved at klikke her. Du bestemmer selv batteriets evne.

1 x iStick Pico 75W TC Mod (uden batterier)
1 x USB kabel

Du anmelder: Eleaf iStick Pico TC 75W Mod