• iSmoka Eleaf Mini iStick 10w iSmoka Eleaf Mini iStick 10w
iSmoka Eleaf Mini iStick 10w – iSmoka Eleaf Læs mere
SKU Variant På lager Pris Antal
1298-1 Vælg farve:: Sort Log ind for at se priser
1298-2 Vælg farve:: Sølv Log ind for at se priser
1298-3 Vælg farve:: Blå Log ind for at se priser
1298-4 Vælg farve:: Pink Log ind for at se priser

Mini iStick er produktet til dig, som vil have en let og lækker løsning på dit E-cigaret behov. Det er produktet for dig, der ønsker et effektivt produkt, som ikke går ind og optager en masse plads, hvis man vælger at tage det med sig rundt. Her får du et produkt med power og god stil, som kan gøre enhver glad!


Hvis du troede, at din nuværende E-cigaret var den bedste af de bedste, så kan du godt tro om igen! Det bedste af det bedste er nemlig den E-cigaret du ser her. Mini iStick fra iSmoka er en revolution inden for E-cigaret verdenen. Med sine kun 52 millimeter er det en af de mindste E-cigaretter, der er at finde på markedet nu til dags. Med sin lille, handy størrelse er der nu ikke længere en undskyldning for ikke at tage sin E-cigaret med sig rundt, da den pludselig fylder mindre end en almindelig pakke cigaretter!


Lille, handy og nem at have med på farten


Mini iStick fra iSmoka er så lille og handy, at den er nem at have med sig rundt. Den fylder ingenting, så den er ufatteligt nem bare at komme i lommen, når man er på farten. Det eneste du behøver at gøre, er at sørge for at din Mini iStick er ladet op, når du tager hjemmefra, og så er det eneste du mangler at gøre, bare at koble din atomizer med din favoritsmag på! Ved at montere en såkaldt bender på din Mini iStick, så er det muligt at have atomizeren siddende på siden af Mini iSticken, da atomizeren så bare kan foldes ned langs siden og på den måde ikke behøver at ligge og rulle løst rundt i lommen. 


Kraftigt batteri trods størrelsen


Det der gør Mini iStick fra iSmoka til et exceptionelt godt produkt er, at det på trods af sin lille miniature størrelse stadigvæk har masser af power! Mini iSticken har et batteri der er på hele 1050mAh, som jo er en del, når man tænker på hvor lille en sag det er! Derudover, så kan Mini iSticken trække hele 10W i output. Det er stadigvæk en pænt stor mængde for så lille et produkt.


Masser af lir


Den lækre og stilrene Mini iStick er derudover udstyret med et lækkert LED-display, som indikerer i procent, hvor meget levetid der er tilbage på ens batteri eller hvor stor en spænding E-cigaretten opererer med. For at justere i spænding klikker man blot på en af de to knapper, som er at finde på siden af den smarte lille Mini iStick, sådan man nemt og bekvemt kan ændre på spændingen. Det smarte LED-Display er lavet i et smart, rundt design, som sidder i toppen af Mini iSticken, sådan at det er nemt at følge med i, hvordan man bruger sin E-cigaret, eller om det er ved at være tid til en opladning. Når Mini iSticken skal oplades gøres det nemt igennem en USB-port, som sidder i bunden af produktet. Her tilslutter man opladningskablet som så sættes i USB adapteren, og derefter bliver batteriet i Mini iSticken ladet op nemt og bekvemt. 


 

Pakkens indhold:  • 1 x iStick 1050 mAh / 10 Watt

  • 1 x USB - Mini USB oplader kabel.

  • 1 x USB adapter til væg.

  • 1 x Manual på engelsk.

Du anmelder: iSmoka Eleaf Mini iStick 10w