• Hangsen Genesis Kit Hangsen Genesis Kit
  • Hangsen Genesis Kit Hangsen Genesis Kit
Hangsen Genesis Kit – Hangsen Læs mere
SKU Variant På lager Pris Antal
1991-1 Vælg farve:: Sort / Sølv DK Log ind for at se priser
1991-3 Vælg farve:: Rød / Sølv DK Log ind for at se priser
1991-2 Vælg farve:: Sort / Guld DK Log ind for at se priser
1991-4 Vælg farve:: Svart / Silver SE Log ind for at se priser
1991-5 Vælg farve:: Svart / Guld SE Log ind for at se priser
1991-6 Vælg farve:: Röd / Silver SE Log ind for at se priser
DE1991-7 Vælg farve:: Schwarz / Silber DE Log ind for at se priser
DE1991-8 Vælg farve:: Rot / Silber DE Log ind for at se priser
DE1991-9 Vælg farve:: Schwarz / Gold DE Log ind for at se priser

Her kommer den nye e-cigaret fra producenten Hangsen med en masse smarte funktioner og et overbevisende design. Dette kit indeholder den fantastiske Genesis All-In-One e-cigaret som er let og ukompliceret at anvende, påfylde med e-væske og have med sig. 


Genesis består af et batteri med en kapacitet på 1500 mAh og en indbygget tank som rummer 1.5ml. e-vækske. Du kommer til, at påfylde tanken gennem et børnesikret låg som du åbner ved, at trykke ned og vride på mundstykket. På samme sæt finder du coilen. Påfyld tanken ved, at hælde e-væsken direkte ned i åbningerne  i tanken. Du finder maksimal mængden af e-væsken på tankens glas. 


Coilen har en modstand på 0.4 ohm og i kittet medfølger 2 stk.  Du udskifter coilen ved, at skrue  den af fra den øverste del  og derefter monterer du en ny coil på. Selvfølgelig har du også mulighed for, at justere luftstrømmen på e-cigaretten. 


Du aktiverer din genesis ved, at trykke 5 hurtige tryk indenfor 3 sekunder på aktiveringsknappen. Lyset på knappen blinker 3 gange for, at indikere på, at e-cigaretten er tændt. For, at slukke batteriet, skal du udføre samme process som når du tænder for e-cigaretten. For, at anvende den, skal du holde knappen inde samtidig med, at du indhalerer fra den. Knaplyset lyser blåt når du har 67-100% batteri tilbage og lilla når du har 34-66%. Begynder den, at lyse rød, har du batteritid på under 33% tilbage og når det blinker 10 gange så er det tid til, at oplade batteriet. Dette gør du med den medfulgte Micro-USB kabel. Genesis har nogle innovative og praktiske funktioner som vil optimere din dampoplevelse og samtidig gøre den mere sikker. Udover det børnesikret låg, har dit batteri også en praktisk “sleep mode” og en automatisk “power off”. Sleep position aktiveres efter 10 sekunder uden anvendelse. Er din e-cigaret i sleep mode, skal du trykke på knappen for, at få den tilbage i arbejdsposition. Efter 10 minutter uden anvendelse, slukkes batteriet automatisk. 


Genesis kommer desuden med et fint magnetisk låg på toppen. Låget forhindrer at skidt samler sig i mundstykket når du ikke anvender din e-cigaret eller når du har den i tasken. Når låget ikke sidder på toppen, kan du sætte den på under batteriet eller ved siden af tanken så du ikke mister den. Låget er en fantastisk lille detalje som mange har ventet på. 


Genesis er rigtig god til nybegyndere, men også en stabil lille e-cigaretter for dampere med større erfaring. Du vil opleve en god mængde damp, god smag og fremfor alt, enkel håndtering. Med sin stilrene og kompakte design er Genesis desuden en rigtig iøjenfaldende e-cigaret som vi stærkt kan anbefale. 


Teknisk information:


Mål: 19.2 x 19.1 x 115.6 mm
Modstand på coilen: 0.4 ohm
Batterikapacitet: 1500 mAh
Tanken rummer 1.5 ml
Input voltage: 3.7V
Praktisk magnetisk låg
Børnesikret tank
Påfyldning fra toppen
Sleep mode
Automatisk power off
Opladning via USB port
All-in-one 

1 x Hangsen Genesis - 1500 mAh batteri med indbygget tank
2 x Genesis coils med 0.4 ohm (en er allerede monteret)
2 x Top Base (en er allerede monteret)
2 x Genesis mundstykke
1 x Magnetisk låg
1 x USB kabel
1 x Brugsanvisning

Du anmelder: Hangsen Genesis Kit