• Joyetech 80W Cuboid Mini Mod Batteri - 2400 mAh Joyetech 80W Cuboid Mini Mod Batteri - 2400 mAh
Joyetech 80W Cuboid Mini Mod Batteri - 2400 mAh Læs mere
SKU Variant På lager Pris Antal
1639-1 Vælg farve:: Sort Log ind for at se priser
1639-2 Vælg farve:: Sølv Log ind for at se priser
1639-3 Vælg farve:: Guld Log ind for at se priser

Vælger du denne E-cigaret fra Joyetech Cuboid, får du en kraftig en af slagsen. Denne E-cigaret er til de mere erfarne dampere, der er på jagt efter en model med masser af forskellige indstillingsmuligheder. Mod’et er avanceret, men brugervenligheden er i top. E-cigaretten kommer i fem forskellige farver: Sort, sølv, grå, hvid og guld.


Indstil den som du vil


Med 80W Joyetech Cuboid Mini MOD Kit – 2400mAh har du mulighed for at tilpasse din dampoplevelse efter dit valg af væske og de coils, som du bruger. Du indstiller mod’et via det store OLED Display. Her kan du eksempelvis stille på watt og temperatur for at optimere din damp. Mod’et har desuden en memory-funktion, der er målrettet dig, der ønsker at dampe på forskellige tanke. Funktionen betyder, at du let vil kunne finde din yndlingsindstilling. Med temperaturstyringsfunktionen kan du tilpasse din damp, som du lyster og som en bonus undgå de såkaldte dry spots, der giver en brændt smag.


Lang tid mellem opladningerne


Det indbyggede 2400mAh gør dette mod perfekt til dig, der bruger din E-cigaret meget. 2400mAh er meget for et batteri til en E-cigaret, hvilket betyder, at du kan nyde dine E-cigaret længe, inden du er nødt til at genoplade den. Med i pakken følger et styk USB-laderkabel, som du kan bruge i en adapter eller i din computer. Vær opmærksom på at ladetiden er længere, den første gang du lader den op, og at det anbefales, at du hovedsageligt oplader via adapter frem for computer for den bedst mulige opladning.


Egenskaber ved 80W Joyetech Cuboid Mini MOD Kit


Størrelse: 35.5*22.5*76mm
Batterikapacitet: 2400mAh
Modstand: 0.05-1.5ohm i VT mode & 0.1-3.5ohm i VW/Bypass mode


Temperatur: 100-315 grader


Kittet indeholder


1 stk. Joyetech Cuboid Mini MOD


1 stk. USB-kabel


1 stk. Manual 

1 x Joyetech Cuboid Mini Mod
1 x USB kabel
1 x Brugsanvisning

Du anmelder: Joyetech 80W Cuboid Mini Mod Batteri - 2400 mAh