• Joyetech Cubis BF Coil Joyetech Cubis BF Coil
Joyetech Cubis BF Coil – Joyetech Joyetech
SKU Variant På lager Pris Ekskl. moms Antal
1570-9 SS316 - 0.6 ohm (pakke med 5 stk.) DK Log ind for at se priser

Hvis du er vild med at få den perfekte damp, når du bruger din E-cigaret, så Joyetechs Cubis BF Coil den helt rigtige løsning. Med denne type af coil får du en optimal dampning, som vil give dig massere af nydelse, når du damper på din E-cigaret. De fede Cubis BF Coils er designet så smart, at de kan anvendes til både temperaturstyret dampning samt wattstyret mund-til-lunge damp. 


Flere forskellige varianter


Hos Elekcig.dk finder du hele tre forskellige varianter af de populære Cubis BF Coils, sådan at du kan vælge den type, som har den modstand, der passer til dit E-cigaret behov, og som passer til din E-cigarets watt. Vi fører modellerne med 0.5, 1.0 og 1.5 ohms modstand. Jo lavere en modstand/ohm du vælger, jo mere smag og kraft vil du få på dampen fra din E-cigaret. Ud fra den varme, som dannes ved kombinationen af ohm og watt, vil dampen være tykkere, mere smagfuld og mere kraftfuld, ved de coils med den laveste ohmmodstand. Derfor er det også nødvendigt at disse coils anvendes med en højere watt, da man ellers ikke vil få det optimale ud af ens nyindkøbte coil. Varianterne er som følger:


-       SS316 0.5 ohm = 15 - 30 watt


-       SS316 0.6 ohm = 12 - 28 watt


-       SS316 1.0 ohm = 10 - 25 watt


-       Clapton 1.5 ohm = 8 - 20 watt


Udover at være med til at producere en super lækker og god damp, så er de populære Cubis BF Coils også lavet i et super lækkert og funktionelt design. Clapton coil’en adskiller sig en smule med sin wire lavet i Kanthal A1 wire, fordi de skal bruges til wattstyret damp modsat de andre varianter, der fungerer til både temperatur- og wattkontrol. Du er sikret en dampningsoplevelse, hvor smagen er konsistent igennem hele dampningen i stedet for blot at være god og fyldig i starten. Dette kommer også som en følge af den væge, der sidder i coil’en. Vægen er produceret af 100% organisk japansk vat, som har en god sugeevne, der er med til at fordele E-væsken ligeligt i hele vægen.


Få det bedste ud af din nye coil


For at få den mest optimale dampning med din Cubis BF Coil fra Joyetech, så er det vigtigt, at du forbereder din nye coil, inden du begynder at dampe på den. Den måde du bedst forbereder din nye coil på, er ved at fugte vægen med din E-væske. Dette gør du ved at hælde enkelte dråber af væsken ned til vægen, sådan at den lige netop bliver fugtet. Når først du har fyldt din E-cigaret op med resten af E-juicen, så er det en god idé lige at lade den stå på højkant i nogle minutter, inden den tages i brug. For ikke at brænde coil’en af, så er det vigtigt at starte op med en lavere wattindstilling og så gradvist øge antal watt, indtil man når den ønskede styrke. På den måde sikrer du dig, at din nye lækre coil fra Joyetech holder så længe som muligt, sådan at du kan nyde godt at dens egenskaber i lang tid. Kombiner coil’en med din favorit E-juice, som du finder her hos Elekcig.dk, og lad fornøjelsen starte med det samme.

Du anmelder: Joyetech Cubis BF Coil