• Joyetech Cuboid TC 150W Express Kit Joyetech Cuboid TC 150W Express Kit
  • Joyetech Cuboid TC 150W Express Kit Joyetech Cuboid TC 150W Express Kit
  • Joyetech Cuboid TC 150W Express Kit Joyetech Cuboid TC 150W Express Kit
Joyetech Cuboid TC 150W Express Kit – Joyetech Læs mere
SKU Variant På lager Pris Antal
1549-1 Vælg farve:: Sort Log ind for at se priser
1549-2 Vælg farve:: Rustfrit Stål Log ind for at se priser
1549-3 Vælg farve:: Grå Log ind for at se priser

Joyetech har længe været nogle af de førende på markedet, og dette ekstraordinære Mod er en af grundene til hvorfor. Joyetech Cuboid TC 150W tillader dig at ændre i et utal af forskellige indstillinger, der alle i sidste ende har sit præg på, hvor god din damperoplevelse bliver. Denne enhed tager dig til ekstremerne inden for dampning, hvad end du ønsker det koldt og skyfrit eller glohedt og overskyet. Moddellen byder dig ind i en verden af alt, hvad dampning kan byde på – det er blot op til dig at finde de indstillinger, der passer til dine behov.


Slagkraftig essens eller simpel smagsnuance


Cuboid TC fra Joyetech tilbyder en watt-mode fra 0.1 til 3.5 ohm. Det betyder, at du kan nå dyb Sub-Ohm dampning med store skyer, utrolige smage og høj gennemstrømning eller vælge at tage den med ro med knapt så kraftige smage og skyer. Du justerer helt selv efter behov, og alt du egentlig skal gøre er blot at sætte tanken på og dampe løs. Du kan vælge at gøre det så avanceret så muligt for at opnå mere specifikke resultater eller blot gøre det, du er vant til. Uanset dit valg er moddellen egnet til al slags brug, og om du vil gøre det kompliceret eller ej, har ingen betydning for kvaliteten i sidste ende.


Bundsolidt produkt i rustfrit stål


Enheden består af både stål og rustfrit stål, og med en fjederstyret atomizer connection skal du ikke bekymre dig om monteringen af din atomizer. Som prikken over i’et er 510 forbinderen belagt med guld, der både er til for det rent æstetiske, men også fordi guld er en god leder. Joyetech Cuboid TC 150W Express Kit er desuden testet igennem til uigenkendelighed for at modarbejde potentielle kortslutninger og andre dårligdomme. Den er altså beskyttet i tilfælde af for lav ohm og for lav volt, men den er samtidig også beskyttet i tilfælde af overophedning, eller hvis du skulle komme til at sætte batteriet forkert i. Alt dette sikrer dig altså mod kortslutning af dit produkt, så du i sidste ende kan nyde det produkt, du ønskede at anskaffe.


Temperaturkontrol og variabel watt


Joyetech Cuboid TC 150W Express Kit er ikke blot en bundsolid enhed på grund af design, holdbarhed og sikkerhed, men den tilbyder en lang række af funktioner, der gør den til et af de absolut mest specialiserede Box Mods på markedet. En af disse funktioner er muligheden for helt selv at styre, hvor meget power enheden skal køre på. Du kan vælge alt fra 1W til 150W, hvilket oversat i temperaturer svarer til 100o celsiustil 315o celsius eller 200o fahrenheit til 600o fahrenheit. Det giver dig muligheden for helt ned til mindste detalje at styre, hvor kraftig din E-cigaret skal være.


Kompakt design og nem batterihåndtering


Joyetech har endnu engang leveret et produkt, der forbinder det praktiske med det pæne. Det sorte, glatte og kompakte Box Mod måler 91.2mm x 42mm x 28mm, hvilket gør, at det til trods for de mange muligheder for specialisering ikke fylder det store og er til at have med de fleste steder. Det er vigtigt at bemærke, at enheden bruger to batterier og ikke blot et. Batterierne, der bruges, er to udskiftelige og genopladelige 18650 batterier. Ønsker du at dampe Sub-Ohmt, skal du dog have fat i 18650 High Drain batterier med mindst 30 ampere. Batterierne har flad top, hvilket gør dem mere praktiske at have med at gøre, og åbningen til batterierne kan findes i bunden af Mod’et, hvorfra de nemt kan tages ud og sættes i, når du engang har brug for det.


Ekstraudstyr og fjernopladning


Med i pakken følger der også en USB-port til opladning, så du ikke skal være bekymret for at løbe tør på noget tidspunkt. Med Micro USB-stikket følger der naturligvis et tilsvarende kabel, så du kan lade op, når som helst hvor som helst. Med denne USB-port kan du også opgradere firmwaren, hvilket betyder, at din enhed altid er fuldt ud opdateret efter den nyeste udgave. Denne Cuboid version kommer i version V3, men når du sidder med den i hånden, er det næsten sikkert, at der er en nyere version på markedet, der kan gøre din damperoplevelse en smule bedre. Med disse opdateringer kan du komme til at køre op til 200W, hvis 150W på en eller anden måde ikke skulle være nok for dig. Som en optimal tilføjelse til Joyetech Cuboid TC 150W Express Kit anbefales der, at du bruger Joyetech Cubis Atomizer for at få et produkt i perfekt synergi. 

1 x Joyetech Cuboid Mod (uden batterier)
1 x USB kabel
1 x Brugsanvisning

Du anmelder: Joyetech Cuboid TC 150W Express Kit