• Joyetech eGo One CT 2200 mAh Batteri Joyetech eGo One CT 2200 mAh Batteri
Joyetech eGo One CT 2200 mAh Batteri – Joyetech Læs mere
SKU Variant På lager Pris Antal
1578-1 Vælg farve:: Sort Log ind for at se priser
1578-2 Vælg farve:: Sølv Log ind for at se priser

Når der skal købes et nyt batteri til ens E-cigaret, så er det for mange ikke nok, at batteriet har en god ydeevne. For mange er det mindst lige så vigtigt, at batteriet har et lækkert design, som er klassisk og nemt at betjene, lige meget hvor øvet man er udi at dampe på E-cigaretter. Med dette eGo One CT 2200 mAh batteri fra Joyetech får du et batteri, som er en kombination af både lækkert design samt høj funktionalitet. Skabt af det anerkendte mærke Joyetech får du her et batteri, der har en høj ydeevne, og som vil gøre dig tilfreds hver eneste gang, du damper med dette batteri.


Temperaturkontrol og variabel Watt


Hvad end du er mest til det ene eller mest til det andet, så har du med dette batteri muligheden for nemt at skifte imellem de to forskellige valgmuligheder. Når du anvender temperaturkontrol med dette batteri, er det dog vigtigt, at du skifter over til en coil, som kan anvendes til temperaturkontrol for at undgå skader. Ved temperaturkontrol opererer batteriet imellem 0.2-1.0 Ohm, hvorimod det ved variabel Watt kan ligge imellem 0.4-3.5 Ohm.


Brug det nemt på farten


Batteriet har en god og kompakt størrelse på 89x19mm, hvorfor det er utroligt nemt at have med sig på farten. Det kompakte design kombineret med den høje brugervenlighed, er med til at gøre dette batteri til et af de bedre i sin klasse. Når først batteriet er løbet tør for strøm, så lades det lige så let op igen ved hjælp af en USB-oplader. Vælg imellem et sølv- eller et sort batteri, som kan tilføje det sidste til din E-cigaret. 

1 x eGo One CT 2200 mAh batteri
1 x 2.5 ml eGo One Atomizer
1 x CL Ni coil (0.2 ohm)
1 x CL Ti coil (0.4 ohm)
1 x eGo One coil (1.0 ohm)
1 x USB kabel
1 x væg kontakt 
1 x brugsanvisning

Du anmelder: Joyetech eGo One CT 2200 mAh Batteri