• Joyetech eGo One VT 2300 mAh Batteri Joyetech eGo One VT 2300 mAh Batteri
Joyetech eGo One VT 2300 mAh Batteri – Joyetech Læs mere
SKU Variant På lager Pris Antal
1575-1 Vælg farve:: Sort Log ind for at se priser
1575-2 Vælg farve:: Sølv Log ind for at se priser

Hvis du mangler et batteri, der fungerer perfekt til både temperaturkontrol og variabel Watt, så finder du her det absolut bedste på markedet. Med sine tre individuelle indstillinger, når det kommer til temperaturkontrol, får du her et batteri, som kan give dig den optimale ydelse, når du skal ind og finde din egen favorit indstilling. Hos Elekcig.dk kan du få dette batteri i to forskellige farver – sort og sølv – sådan at du kan få det batteri, der passer bedst til resten af din E-cigaret.


Vælg din favoritindstilling


Selvom dette batteri er helt optimalt at bruge, når man gerne vil lege med temperaturkontrol, så er det også muligt at anvende variabel Watt med dette batteri. Husk at anvende de korrekte coils, som kan bruges til henholdsvis temperaturkontrol og til variabel Watt, alt efter hvilken indstilling du foretrækker. Derudover, så har dette batteri mulighed for at blive indstillet til enten lav, medium eller høj, sådan at du selv kan vælge det program, der passer bedst til den mængde af damp, du ønsker at producere, når du damper derudaf.


Nem at betjene


Dette batteri er utroligt nemt at betjene, da det blot tændes ved at trykke fem korte gange på tænd-knappen, og slukkes på samme vis. For at skifte imellem de forskellige programmer er det nødvendigt at trykke på knappen tre gange, indtil du rammer den foretrukne indstilling på dit batteri. Er batteriet løbet tør for strøm, er det ganske nemt at lade det op igen, sådan at det hurtigt kan tages i brug. Sæt blot en USB-oplader i batteriet, hvorefter det kan lades op igennem en hvilken som helst USB-port i eksempelvis din computer. 

Du anmelder: Joyetech eGo One VT 2300 mAh Batteri