• Joyetech eRoll-C PCC Opladerbox Joyetech eRoll-C PCC Opladerbox
Joyetech eRoll-C PCC Opladerbox – Joyetech Læs mere
SKU Variant På lager Pris Antal
1619-1 Vælg farve:: Guld Log ind for at se priser
1619-2 Vælg farve:: Sølv Log ind for at se priser
1619-3 Vælg farve:: Sort Log ind for at se priser

Du har sikkert prøvet det mere end én gang. Du vil gerne dampe på din E-cigaret, men dit batteri er løbet tør for strøm, og du har ikke lige mulighed for at sætte din oplader til noget sted. Det er der heldigvis kommet en løsning på nu! Med den smarte opladerbox fra Joyetech, får du muligheden for at lade dit batteri op på farten, uden at du skal til at døje med en masse kabler og andet. 


Lækkert og stilfuldt design


Noget af det, der er med til at kendetegne de forskellige produkter fra Joyetech er, at de alle bliver lavet i et lækkert og stilrent design, som er med til at gøre Joyetechs produkter til nogle af de mest efterspurgte på markedet. Dette er også tilfældet med denne eRoll-C PCC opladerbox. Boxen minder mest af alt om en lækker smartphone i sit udseende, og den fylder heller ikke meget mere. Derudover, så er det en utroligt let opladerbox, hvilket gør, at den er let at have med sig i tasken, når man bevæger sig udenfor. 


Hos Elekcig.dk kan du vælge imellem tre forskellige varianter af opladerboxen, sådan at du kan få den farve, der passer bedst til dig. Ens for alle farverne er, at de alle har et utroligt eksklusivt udtryk, som gør dem perfekte til dig, der gerne vil have en portabel oplader, som udstråler høj klasse. Du kan vælge imellem guld, sølv og sort, når du køber din opladerbox her på siden.


Hvad der hører med


Udover den lækre opladerbox følger også en brugermanual, sådan at du nemt kan finde ud af, hvordan du skal bruge din nye opladerbox. Selvfølgelig skal opladerboxen også selv lades op en gang imellem, hvorfor det er nødvendigt for dig at anskaffe en USB-oplader, der kan bruges sammen med boxen. Her sættes stikket blot i boxen samt en USB-port, hvorefter opladerboxen hurtigt vil være ladet fuldt op, sådan at du igen kan være på farten.

Du anmelder: Joyetech eRoll-C PCC Opladerbox