• LIQUA American Blend LIQUA American Blend
LIQUA American Blend
SKU Variant På lager Pris Ekskl. moms Antal
1815-1 0 MG Log ind for at se priser
1815-2 6 MG Log ind for at se priser
1815-3 12 MG Log ind for at se priser

Denne American Blend er en af de mere klassiske E-væsker. Smagen er inspireret af Classic Virginia Tobacco, hvilket karakteriserer E-væskens originale og klassiske smag. Den har fine nuancer af blandt andet honning, som skaber en fyldig og sød American Blend-smag.


E-væsken har en autentisk smag af virginia tobacco, som også kaldes “brightleaf tobacco”. Denne tobaksplante er blandt de første og mest populære typer på grund af dens intense, men samtidig balancerede og behagelige smag samt aroma. Det søde i smagen kommer især i form af islættet fra honning.


Planten kaldes for brightleaf, fordi man i USA i løbet af 1800tallet fandt ud af, at hvis man udsatte planten for høje temperaturer, tørrede den ind og fik en lysere farve. Alt dette skete ved et uheld: En slave havde forsøgt at bruge kul til at få gang i et bål igen, og den intense varme gjorde bladet gult. Dengang var det en fejl, men i dag er vi mange, som sætter pris på “den lille upser”. Det er altså den klassiske tobakssmag, som har været inspiration for denne E-væske fra Liqua.


Tobaksplanten er blandt de foretrukne for både rygere og dampere, hvorfor denne smag også er blandt de mest populære verden over. Denne E-væske findes i flere forskellige størrelser og med forskelligt indhold af nikotin, så du nemt kan finde den, som passer bedst til dit behov.


Alle deres væsker er med godkendt sikkerhedsskruelåg, og de har alle EAN-nummer og sikkerhedskode, så du er garanteret et originalt produkt af bedste kvalitet.


American Blend fra Liqua indeholder 50% PG (Propylen Glykol) og 50% VG (Vegetabilsk Glycerin)


E-væsker skal opbevares utilgængeligt for børn.


 

Du anmelder: LIQUA American Blend