• LIQUA Berry Mix LIQUA Berry Mix
LIQUA Berry Mix
SKU Variant På lager Pris Ekskl. moms Antal
1824-1 0 MG Log ind for at se priser
1824-2 6 MG Log ind for at se priser
1824-3 12 MG Log ind for at se priser

Denne lækre kombination vil falde i de flestes smag. Med en kombination af friske jordbær, modne kirsebær, druer og en bidende citrus har Berry Mix en omfattende og kompleks frugtaroma.


Smagen er forfriskende, frugtig og sød, men en meget distinkt smag i starten, som til slut fortoner sig over i en mildere smag. Aromaen er dyb og balanceret, hvorfor frugterne formår at komplementere hinanden, så ingen af dem træder særligt frem, og du kan nyde den komplette kombination. Dette giver den karakteristiske aroma, som kendetegner Berry Mix fra Liqua.


Berry Mix er blandt Liquas mest friske og frugtige aromaer, som også indebærer E-væsker såsom Strawberry, Apple, Watermelon, Peach og Shisha Mix.


Blandingsforholdet i Berry Mix egner sig bedst til højere ohm-dampning, som kendetegner E-cigaretter for startere. Berry Mix har et blandingsforhold på 50% PG (Propylen Glykol) og 50% VG (Vegetabilsk Glycerin), hvorfor E-væsken egner sig godt til dig, som ønsker det velkendte krads i halsen, som forbindes med rygning af tobakscigaretter.


E-væsker bør altid opbevares utilgængeligt for børn, og Liquas Berry Mix er ingen undtagelse. Det kan også være en god idé at opbevare dine E-væsker et mørkt sted, som ikke udsættes for høje temperaturer. En god idé kan eksempelvis være i et lukket skab. På den måde vil din E-væske holde sig bedst.

Du anmelder: LIQUA Berry Mix