• LIQUA Peach LIQUA Peach
LIQUA Peach
SKU Variant På lager Pris Ekskl. moms Antal
1826-1 0 MG Log ind for at se priser
1826-2 6 MG Log ind for at se priser
1826-3 12 MG Log ind for at se priser

Liqua Peach er det oplagte valg til dig, som er til falds for de søde og frugtige E-væsker. Peach har en friskhed og fyldighed, som minder om en ægte ferskensmag. Peach er en af Liquas nyere smage, og den lægger sig i samme frugtige, søde og friske kategori som Berry Mix, Strawberry, Apple, Watermelon og Shisha Mix.


Aromaen er frisk, frugtig, fyldig og saftig med en helt speciel varme, der leder tankerne hen på en lun sommerdag - en følelse, du kan genskabe, hver gang du tager et sug af din E-cigaret.


Den har en blandingsratio på 50% PG (Propylen Glykol) og 50% VG (Vegetabilsk Glycerin), hvilket gør E-væsken specielt godt egnet til højere ohm-dampning, som oftest er kendetegnet for starter E-cigaretter. Denne ratio sikrer også det velkendte krads i halsen, som nogle eks-rygere godt kan savne.


Peach er fra mærket Liqua, som er kendte for at lave produkter af høj kvalitet, til en pris hvor alle kan være med. Derfor er E-væsker fra Liqua også et godt bud til nybegyndere. Liqua Peach fås med flere forskellige nikotionindhold, så du kan vælge den blanding, som passer dig bedst. Du kan vælge mellem 0, 6 og 12 mg.

Du anmelder: LIQUA Peach