• LIQUA Shisha Mix LIQUA Shisha Mix
LIQUA Shisha Mix
SKU Variant På lager Pris Ekskl. moms Antal
1816-1 0 MG Log ind for at se priser
1816-2 6 MG Log ind for at se priser
1816-3 12 MG Log ind for at se priser

Hvis du er til de friske og frugtige E-væsker, så er Shisha Mix fra Liqua måske noget for dig. Den har en unik blanding af friske og syrlige, grønne æbler og søde, røde æbler med et hint af Virginia Tobacco samt en anelse anis.


Shisha Mix er fra Liquas produktline, som går under navnet MIX. MIX-linjen består af 16 forskellige blandinger, hvoraf denne er en af de mere friske og frugtige. På grund af den unikke sammensætning vil du opleve forskellig smag og aroma, for hver gang du indstiller din E-cigaret, hvilket gør dette Mix til noget helt specielt.


Denne E-væske fra Liqua giver en meget autentisk smagsoplevelse. Shisha Mix er nemlig lavet i samarbejde med eksperter fra Mellemøsten for at sikre den kendte og elskede smag af shisha æble-tobak.


Når du køber E-væsker fra Liqua, så er du garanteret et produkt af god kvalitet. Liquas E-væsker er lavet på ingredienser af farmaceutisk kvalitet. Samtidig ligger deres E-væsker i den mere budgetvenlige ende.


Alle E-væskerne fra Liqua er udstyret med et sikkerhedsskruelåg. Det er dog alligevel vigtigt, at du opbevarer din E-væske forsvarligt og utilgængeligt for børn. Det er også en god idé at opbevare E-væskerne et mørkt sted, som ikke bliver for varmt. Eksempelvis i et skab.


Shisha Mix kommer i forskellige størrelser og med forskelligt nikotinindhold. De indeholder 50% PG og 50% VG.

Du anmelder: LIQUA Shisha Mix