• LIQUA Strawberry LIQUA Strawberry
LIQUA Strawberry
SKU Variant På lager Pris Ekskl. moms Antal
1823-1 0 MG Log ind for at se priser
1823-2 6 MG Log ind for at se priser
1823-3 12 MG Log ind for at se priser

Har du en sød tand? Så vil denne E-væske måske være lige noget for dig. Den har en meget karakteristisk og naturlig smag af friske jordbær. Smagen er autentisk, og den blide og søde aroma bliver hængende omkring dig som en sød duft af sommer og friske jordbær.


Jordbær er altid et populært valg, når det kommer til E-væsker, hvorfor det er en af de bedst sælgende smage. Denne er også en af Liquas bedst sælgende varianter. Den søde smag, som kendetegner jordbær, gør sig rigtig godt som E-væske, og hvis du har en hang til de søde og frugtige aromaer, er Liqua Strawberry et godt bud til dit næste køb.


Liqua Strawberry har et godkendt og børnesikret skruelåg, men E-væsker bør dog alligevel til alle tider opbevares utilgængeligt for børn. Det er god idé at opbevare E-væsker et mørkt sted, som ikke bliver for varmt. Eksempelvis et skabt, som er ude af rækkevidde for børn.


Liqua Strawberry fås med 0, 6 eller 12 mg nikotin. Blandingen har et forhold på 50% PG (Propylen Glykol) og 50% VG (Vegetabilsk Glycerin), som giver det velkendte “halskrads” (som man oplever ved almindelige cigaretter). Derfor er væsken også specielt god til den tidligere ryger eller den nyligt stoppede.


Forholdet mellem PG og VG i denne E-væske fra Liqua egner sig bedst til højere ohm-dampning.

Du anmelder: LIQUA Strawberry