• LIQUA Two Mints LIQUA Two Mints
LIQUA Two Mints
SKU Variant På lager Pris Ekskl. moms Antal
1818-1 0 MG Log ind for at se priser
1818-2 6 MG Log ind for at se priser
1818-3 12 MG Log ind for at se priser

Two Mints fra Liqua har en unik smag, der adskiller sig fra den vanlige mintsmag. Blandingen har en forfriskende aroma med noter af søde urter og mint, som virkelig kan stimulere og forkæle smagsløgene.


Måske du har prøvet E-væske med en enkelt mint? Sådanne væsker kan være en smule simple og ensformige i deres smag, hvorimod denne Two Mints har en mere kompleks sammensætning. 


Smagen er stærk, men giver samtidig en både kølende oplevelse samt en lækker friskhed. Two Mints har blandt andet nuancer af pebermynte, hvilket giver det friske og kølende element. Ydermere har Two Mints noter af spearmint, som også giver en forfriskende smag og aroma. Med en sød bund af vanilje har Two Mints en anderledes smag med masser af dybde.


Væskerne fra Liqua har et forhold på 50% VG og 50% PG. Dette gør dem rigtig gode til dig, der måske lige er stoppet med at ryge (eller blot er forhenværende ryger), som stadig ønsker det velkendte “krads i halsen”. E-væskerne fra Liqua såsom denne Two Mints er også bedst i forbindelse med de såkaldte starter E-cigaretter, da de egner sig bedst til højere ohm-dampning.


Væskerne fra Liqua findes i forskellige størrelser med forskelligt indhold af nikotin. De har alle et godkendt sikkerhedslåg, men skal stadig opbevares forsvarligt og utilgængeligt for børn.


Væsker fra Liqua er perfekte til nybegynderen eller til dig, som godt kan lide at have et bredt udvalg, da deres E-væsker befinder sig i den lavere ende af prisklassen.

Du anmelder: LIQUA Two Mints