• Silikone cover til Joyetech eGo AIO Silikone cover til Joyetech eGo AIO
Silikone cover til Joyetech eGo AIO
SKU Variant På lager Pris Ekskl. moms Antal
1708-1 Blå Log ind for at se priser
1708-2 Grøn Log ind for at se priser
1708-3 Grå Log ind for at se priser
1708-5 Hvid Log ind for at se priser
1708-6 Rød Log ind for at se priser
1708-7 Rød / Sort Log ind for at se priser
1708-8 Sort / Grøn Log ind for at se priser
1708-9 Sort Log ind for at se priser

Dette silikone cover fra Joyetech, er et silikone cover i meget høj kvalitet, som er udviklet til Joyetech eGo AIO. Silikone coveret har to formål. Dets primære formål er at beskytte din E-cigaret, mens det også giver din E-cigaret et nyt og smart design i en farve, du helt selv vælger.


Coveret er udviklet i silikone, fordi det giver et behageligt greb om E-cigaretten, da det gør den ekstra behagelig at holde ved. Det sikrer samtidig, at du ikke mister grebet om din E-cigaret. Silikone coveret kan være med til at give din E-cigaret og dens skrøbeligste dele en længere holdbarhed, da det også sikrer mod stød og slag.


Du kan vælge mellem mange forskellige farver, så du er sikker på at finde et silikone cover til din eGo AIO, som passer til dig.


Silikone coveret er lavet således, at du stadig har adgang til de fire knapper, der findes på Joyetech eGo AIO, som du skal bruge for at betjene den. Derudover har det en udskæring til E-cigarettens tank samt til det stik, hvori du tilslutter USB-stikket for opladning af E-cigaretten.

Du anmelder: Silikone cover til Joyetech eGo AIO