• SMOK XCube Ultra TC Bluetooth 220W Mod SMOK XCube Ultra TC Bluetooth 220W Mod
SMOK XCube Ultra TC Bluetooth 220W Mod – SmokTech Læs mere
SKU Variant På lager Pris Antal
1805-1 Vælg farve:: Sort Log ind for at se priser
1805-2 Vælg farve:: Sølv Log ind for at se priser

Den fantastiske nye XCube Ultra TC Mod fra SMOK byder på en moderne og avanceret dampoplevelse. Modden leverer op til 220W og kommer med temperaturkontrol, bluetooth og 10 kreative forbedringer.
XCube Ultra anvender OTA opgraderingstekonologi hvilket betyder trådløs opdateringer.


Udover dette, har den også en vibrationsfunktion hvor du selv kan foretage installationer i menuen. Modden har en farveglad LED lys om lyser rundt om aktiveringsknappen og som dækker hele enhedssiden. Knappen og designet gør, at din XCube er ergonomisk og komfortabel at have i hånden. Udover dette, er den også 10% mindre end sin tidligere repræsentant XCube II.


Prøv en af E-cigaret verdens mest avancerede mod.


Din nye mod har helt klart også de sædvanlige egenskaber såsom Micro USB port til opladning og opgradering, en lille og fin OLED skærm, installationsknapper og en 510 gevind. Skærmen viser alt det som du skal vide som f. eks. Watt og volt output, modstand samt batteritid. XCube Ultra får sin strøm fra 2x 18650 batterier som du skal købe separat (high rate, 30A continuous).


XCube Ultra understøtter forskellige typer af coils såsom Nickel, Titanium og rustfri stål til temperaturkontrol og selvfølgelig også en variabel watt tilstand. Du kan endda vælge blandt 5 forskellige sugeffekter som påvirker hvordan dit sug føles. Og som prikken over i’et, findes der også en smart app som du kan hente hvor du kan håndtere din damp data og endda dele din oplevelse med andre.


Tekniske informationer:


Mål: 94 x 55 x 25.5 mm
Konventioner: VW, TC (Ni, Ti, SS)
Watt: 6 - 220W
Volt: 0.35 - 8V
Temperatur: 100°C-315°C
Kompatible modstand VW: 0.1 - 3 ohm
Kompatible modstand TC: 0.06 - 3 ohm
Behøver 2 x 18650 batterier (high rate, 30A continuous, medfølger ikke)
Produceret i zink


Vær opmærksom på, at XCube Ultra er en meget avanceret enhed og det kan derfor være nødvendigt, at være informeret i hvordan man anvender modden og hvilke tanke og coils som passer til den inden du tager din XCube i brug.

1 x XCube Ultra Mods (uden batterier)
1 x USB kabel
1 x Brugsanvisning

Du anmelder: SMOK XCube Ultra TC Bluetooth 220W Mod