• Sundbygaard Blå Fugl Sundbygaard Blå Fugl
Sundbygaard Blå Fugl
SKU Variant På lager Pris Ekskl. moms Antal
1844-1 0mg Log ind for at se priser
1844-2 6mg Log ind for at se priser
1844-3 12mg Log ind for at se priser
1844-4 18mg Log ind for at se priser

En del dampere har tidligere været rygere. Nogle af disse har været tilhængere af mentolcigaretter og savner måske smagen fra dengang. Med Blå Fugl får du en væske, der giver smag af stærk mentol og lakrids. Dermed er denne E-væske oplagt til dig, der holder af mentolsmagen.


Som med normale mentolcigaretter passer denne E-væske til alle anledninger. Derfor kan du bruge væsken til både hverdag og fest og til alle fire årstider. Det giver væsken en utrolig alsidighed.


Væsken indeholder 50% PG (Propylen Glykol) og 50% VG (Vegetabilsk Glycerin), som er et blandingsforhold, der kan bruges til alle dampere - nye såvel som erfarne. Det spiller derfor ingen rolle, om du er tilhænger af coils med høje eller lave oHm. Også på den front kan Blå Fugl bruges af alle.


Har du spørgsmål til E-væsken, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi svarer gerne på dine tvivlsspørgsmål. Hvis du vil have det mest optimale ud af din E-væske, bør den opbevares et tørt, mørkt og lettere køligt sted som f.eks. et skab. Her kan E-væsken også gemmes væk fra børn og dyr, da den altid skal opbevares et sikkert sted.

Du anmelder: Sundbygaard Blå Fugl