• Sundbygaard Granatæble Sundbygaard Granatæble
Sundbygaard Granatæble
SKU Variant På lager Pris Ekskl. moms Antal
1842-1 0mg Log ind for at se priser
1842-2 6mg Log ind for at se priser
1842-3 12mg Log ind for at se priser
1842-4 18mg Log ind for at se priser

Frugten granatæble har for alvor vundet indpas i de danske hjem i løbet af de sidste par år. Frugten spises rent, men er også populær som juice, til salater og selvfølgelig i cocktails. Derudover er det også blevet en populær ingrediens i blandt hud-, hår- og kropspleje.


Den danske producent af E-væsker Sundbygaard har ladet sig inspirere af den populære og velsmagende frugt og kreeret en E-væske med smag af granatæble. E-væsken har både en sød, frisk og syrlig smag, som er et meget autentisk udlæg af granatæblet. Granatæble er dog ikke så sød som nogle af de andre mere frugtige E-væsker, hvorfor den kan nydes hele dagen - uden den bliver for meget, og du kører træt i den.


E-væsken Granatæble fra Sundbygaard leveres i en 10 ml flaske. Du kan selv vælge om du vil have 0, 6, 12 eller 18 mg nikotin i. Granatæble har et blandingsforhold, som gør den velegnet til alle typer e-cigaretter (50 PG (Propylen Glykol) og 50% VG (Vegetabilsk Glycerin)).


Alle ingredienser i Granatæble er af farmaceutisk kvalitet, og så er de godkendt efter de høje danske standarder, så du er garanteret et produkt af en god kvalitet. Ydermere kommer hver flaske fra Sundbygaard med et batchnummer, fremstillings- og holdbarhedsdato, så du kan være sikker på produktets ægthed.


Du bør altid opbevare dine E-væsker, så de er utilgængelige for dyr og børn. Derudover opbevares dine E-væsker bedst et sted, som er tørt, mørkt og køligt.

Du anmelder: Sundbygaard Granatæble