• Sundbygaard Hvidlakrids Sundbygaard Hvidlakrids
Sundbygaard Hvidlakrids
SKU Variant På lager Pris Ekskl. moms Antal
1840-1 0mg Log ind for at se priser
1840-2 6mg Log ind for at se priser
1840-3 12mg Log ind for at se priser
1840-4 18mg Log ind for at se priser

Det siges, at lakrids er det nye chokolade. Om du tror på det eller ej, så har vi i Danmark en overordentlig svaghed for det på en gang søde og salte slik. Hvis du ikke kan få nok af lakrids, så har Sundbygaard lavet en E-væske, som smager af lækker lakrids: Hvid Lakrids.


Lakrids har faktisk ikke altid været betragtet som slik, men var førhen et lægemiddel, som skulle kunne kurere hoste, hvorfor den stadig findes i blandt andet hostesaft. Om du tror på lakridsens helende egenskaber er op til dig - men lakrids som slik er ikke til at kimse af, og lakrids som E-væske må melde sig under de samme faner.


Hvid Lakrids fra Sundbygaard er en sammensætning af salt, salmiak og anis, med et bærende element af lakrids. Kombinationen giver aromaen dybde, hvilket gør smagen kompleks. Dette gør smagen behagelig og velafbalanceret, så du kan nyde den hele dagen uden at blive træt af den.


Hvid Lakrids kommer i en 10 ml flaske, og du kan selv vælge mellem 0, 6, 12 og 18 mg nikotin. Alle ingredienserne i E-væsken er af farmaceutisk kvalitet, og så er de godkendt efter danske standarder.


Blandingsforholdet er på 50% PG (Propylen Glykol) og 50% VG (Vegetabilsk Glycerin), hvorfor denne væske egner sig til alle typer e-cigaretter.


Dine E-væsker skal altid opbevares utilgængeligt for børn. Vil du have det meste ud af din væske, bør den opbevares et tørt, mørkt og køligt sted.

Du anmelder: Sundbygaard Hvidlakrids