• Sundbygaard Kaffe Sundbygaard Kaffe
Sundbygaard Kaffe
SKU Variant På lager Pris Ekskl. moms Antal
1838-1 0mg Log ind for at se priser
1838-2 6mg Log ind for at se priser
1838-3 12mg Log ind for at se priser
1838-4 18mg Log ind for at se priser

Det er ingen hemmelighed, at vi danskere elsker kaffe. Vi drikker kaffe, spiser kaffesmagende slik og bruger kaffe i madlavning. Ja, der er ingen grænser for vores kærlighed til kaffe. I gennemsnit drikker hver dansker fire kopper kaffe om dagen - hvilket gør os til et af de mest kaffedrikkende lande i verden. Kan du heller ikke få nok af kaffe? Så burde du prøve E-væsken Kaffe fra den danske producent Sundbygaard.


En god kop kaffe er som regel en blanding af flere forskellige bønner, og det samme gør sig gældende for denne E-væske fra Sundbygaard, hvilket giver en meget autentisk oplevelse og smag. Aromaen er afstemt med flere forskellige kaffebønner, hvilket giver en lækker og afrundet smag. Smagen kommer fra bønner fra blandt andet Brasilien og Columbia, som er kendte for deres kvalitetsbønner.


Smagen er svag syrlig og ellers rund og behagelig. Den syrlige smag giver den bitterhed, som de fleste danskere foretrækker, når de skal nyde deres kaffe.


Du må i denne forbindelse undvære koffein, men i stedet kan du vælge imellem 0, 6, 12 eller 18 mg nikotin. Derudover har Kaffe et blandingsforhold på 50% PG (Propylen Glykol) og 50% VG (Vegetabilsk Glycerin), hvorfor denne E-væske kan bruges til alle e-cigaretter.


E-væsken kommer i en standard 10 ml flaske med et børnesikret skruelåg. Alle ingredienser i Kaffe er godkendt efter danske standarder, og så er de af farmaceutisk kvalitet. 


E-væsker skal altid opbevares utilgængeligt for dyr og børn, og så har dine E-væsker det også bedst, hvis de opbevares et tørt, mørkt og køligt sted.

Du anmelder: Sundbygaard Kaffe