• Sundbygaard Menthol Sundbygaard Menthol
Sundbygaard Menthol
SKU Variant På lager Pris Ekskl. moms Antal
1835-1 0mg Log ind for at se priser
1835-2 6mg Log ind for at se priser
1835-3 12mg Log ind for at se priser
1835-4 18mg Log ind for at se priser

Menthol er en ret klassisk smag, hvad angår e-cigaretter, og det danske mærke Sundbygaard har formået at lave en variant, som vil virke tiltalende for langt de fleste. Selvom der findes et hav af spændende smage, så er det rart at have et par klassikere i sin samling, og denne fra Sundbygaard er et godt bud.


Denne E-væske har en klassisk smag af menthol: Den er frisk og lige så iskold som den danske vinter (når den er værst). Denne aroma kan nydes hele dagen, men kan også være et forfriskende afbræk fra andre smage, når du har brug for den friske og kølende fornemmelse, som menthol giver. Derfor kan den også være særligt god om morgenen, hvor andre smage kan virke voldsomme på de “trætte” smagsløg.


Mange bruger denne som deres faste smag, selvom den godt kan være lidt krads i halsen på grund af dens isnende menthol.


Flasken kommer i 10 ml, og du kan vælge mellem forskellige indhold af nikotin. Menthol findes nemlig med 0, 6, 12 og 18 mg nikotin. Derudover kan denne væske med sit blandingsforhold bruges til alle typer e-cigaretter (50% PG og 50% VG). Alle indholdsstoffer i Menthol er af farmaceutisk kvalitet og godkendt efter danske standarder.


Dine E-væsker skal altid opbevares utilgængeligt for børn, også selvom Sundbygaard væsker har et børnesikret skruelåg.


For at få det meste ud af dine E-væsker bør de opbevares et mørkt, tørt og køligt sted.

Du anmelder: Sundbygaard Menthol