• Sundbygaard Tobak Sundbygaard Tobak
Sundbygaard Tobak
SKU Variant På lager Pris Ekskl. moms Antal
1834-1 0mg Log ind for at se priser
1834-2 6mg Log ind for at se priser
1834-3 12mg Log ind for at se priser
1834-4 18mg Log ind for at se priser

Er du mest til de klassiske smage uden for meget hurlumhej? Så er det her et oplagt valg til dig. Med denne smag er der nemlig ingen dikkedarer - den smager rent og skært af tobak, som det også fremgår af navnet.


Her får du en smag, som kan nydes dagen lang. E-væsken har en afbalanceret smag af tobak, som hverken er for kraftig eller tør, hvilket gør den perfekt til daglig nydelse. På grund af den klassiske smag, er dette ikke en E-væske, som man går hen og bliver træt af, hvorfor den er oplagt at have i sin samling. De friske, frugtige eller søde smage kan nogle gange blive for meget, hvorfor det er en god idé at have en mere klassisk smag, som man kan variere lidt med.


Hvis du er forhenværende ryger af enten pibe, cigaretter eller anden tobak, så vil du også kunne værdsætte den let, sødmefulde duft af pibetobak, som denne E-væske giver. Smagen passer til langt de fleste, og Sundbygaard har formået at skabe en meget alsidig variant.


E-væsken leveres i en 10 ml flaske, og du kan vælge imellem 0, 6, 12 eller 18 mg nikotin. Væsken har et blandingsforhold på 50% PG (Propylen Glykol) og 50% VG (Vegetabilsk Glycerin), hvorfor den kan bruges i alle typer e-cigaretter.


E-væsker bør altid opbevares forsvarligt, og selvom denne kommer med et børnesikret skruelåg, skal den opbevares utilgængeligt for børn og dyr. Ydermere bevarer væsken bedst sin kvalitet ved at være et tørt, mørkt og køligt sted (eksempelvis i et skab).


 

Du anmelder: Sundbygaard Tobak