• Sundbygaard Twist Sundbygaard Twist
Sundbygaard Twist
SKU Variant På lager Pris Ekskl. moms Antal
1845-1 0mg Log ind for at se priser
1845-2 6mg Log ind for at se priser
1845-3 12mg Log ind for at se priser
1845-4 18mg Log ind for at se priser

De fleste kender følelsen og smagen af at spise en læskende Twister-is en varm sommerdag. Denne smag kan nu fås som E-væske, hvorfor du får den genkendende smag af is, frugt og sommer hver dag.


Twist er en frugtvæske til din E-cigaret, som egner sig særligt godt til sommerens varme dage, hvor den giver en følelse af livsglæde og frihed. Derfor er denne E-væske også perfekt til afslappende stunder under blå himmel.


Skulle du alligevel være så vild med smagen, at du også benytter den i vinterhalvåret, er der også stor glæde at hente. Smagen giver minder om sommerens varme og frihed og pludselig føles de korte og mørke dage ikke så slemme. Væsken kan benyttes af alle dampere, uanset om du har en stor eller lille E-cigaret eller er ny eller erfaren.


Du bør altid opbevare din E-væske i sikkerhed for børn og dyr. Derfor er det klogt at gemme væskerne i et højt skab. Her er der også mørkt, tørt og en smule koldt, som giver E-væsken den mest optimale smag. Sådan en vil du gerne have med den fantastiske friske frugtsmag fra Twist.

Du anmelder: Sundbygaard Twist