• Sundbygaard Vandpibeæble Sundbygaard Vandpibeæble
Sundbygaard Vandpibeæble
SKU Variant På lager Pris Ekskl. moms Antal
1836-1 0mg Log ind for at se priser
1836-2 6mg Log ind for at se priser
1836-3 12mg Log ind for at se priser
1836-4 18mg Log ind for at se priser

Hvem ville ikke ønske, at de altid kunne have den klassiske smag af vandpibeæble lige ved hånden? Heldigvis for dig er dette muligt med denne E-væske fra det danske mærke Sundbygaard.


E-væsken har en meget behagelig og velafbalanceret smag af æble, som man kender den fra vandpibetobakken shisha. Smagen er lettere røget, hvilket gør, at den ikke bliver “for meget”. E-væsken kan nydes hele dagen, eller som et lækkert, sødt forfriskende afbræk fra klassikere som Menthol og Tobak.


Denne E-væske fra Sundbygaard leveres i en standard 10 ml flaske, som har et godkendt, børnesikret skruelåg. Alle ingredienserne er af farmaceutisk kvalitet, som lever op til de strenge danske standarder. Derudover kommer hver flaske med et batchnummer samt fremstillings- og holdbarhedsdato, så du er garanteret, at produktet er ægte.


Vandpibeæble har et blandingsforhold på 50% PG (Propylen Glykol) og 50% VG (Vegetabilsk Glycerin), hvilket gør, at denne E-væske kan bruges i alle typer E-cigaretter.


Dine E-væsker skal altid opbevares forsvarligt og utilgængeligt for børn. Væsker fra Sundbygaard opbevares ydermere bedst et sted, hvor der er køligt, mørkt og tørt. På den måde får du det meste ud af dine E-væsker.


 

Du anmelder: Sundbygaard Vandpibeæble