• Sundbygaard Vingummi Lakrids Sundbygaard Vingummi Lakrids
Sundbygaard Vingummi Lakrids
SKU Variant På lager Pris Ekskl. moms Antal
1837-1 0mg Log ind for at se priser
1837-2 6mg Log ind for at se priser
1837-3 12mg Log ind for at se priser
1837-4 18mg Log ind for at se priser

Hvis du har bare et nogenlunde kendskab til, hvad der findes i den klassiske, danske slikskål (som jo hører sig til fredag aften), så vil du også hurtigt kunne genkende denne smag. Det danske mærke Sundbygaard har et indgående blik i de danske forbrugere, hvorfor de har lavet denne E-væske med smag af de lækre “vampyr-vingummier” fra Haribo.


Vampyr-vingummierne med lakridskrop og vingummivinger er som regel fast inventar i slikskålen fredag aften, men med denne E-væske fra Sundbygaard kan hver dag være fredag - og så endda helt uden kalorierne!


Med et blandingsforhold på 50% PG (Propylen Glykol) og 50% VG (Vegetabilsk Glycerin) kan E-væsken bruges til alle typer e-cigaretter.


Vingummi Lakrids kommer i en standard 10 ml flaske. Du kan selv vælge, om du vil have 0, 6, 12 eller 18 mg nikotin i din E-væske. Alle ingredienserne i E-væskerne fra Sundbygaard er af farmaceutisk kvalitet, og så lever de selvfølgelig op til de strenge danske krav. Derudover kommer flasken med en godkendt, børnevenligt skruelåg.


E-væsker bør altid opbevares utilgængeligt for børn og dyr. Derudover skal dine E-væsker opbevares et mørkt, tørt og lettere køligt sted. Hertil kan et skab være en god idé - der er mørkt og køligt samt ude af rækkevidde for børn.


Hvis du leder efter et mere alsidigt alternativ til E-væske, som kan nydes hele dagen, laver Sundbygaard også de mere klassiske smage som Menthol og Tobak.

Du anmelder: Sundbygaard Vingummi Lakrids